рамките бг

Рамки за снимки и картини от дърво

Рамкиране на гоблен

За да бъде поставен в рамка, вашият гоблен трябва да бъде прецизно изпънат върху твърда подложка така, че красотата на изображението и умението на неговия творец да бъдат умело подчертани от рамкиращия профил.

Ако сте избрали тази опция, Вие вече притежавате гоблен и желаете той да бъде изпънат и рамкиран.

Разбира се, винаги можете да изберете рамка с подходящ цвят и размер, и да свършите останалото сами. Но, ако искате да постигнете перфектен резултат, просто трябва да ни се доверите и ще получите краен продукт, изпълнен с качество, вкус и професионализъм.

Нашите специалисти не лепят гоблените, а прецизно ги изпъват върху подложка от MDF. Така вашето произведение няма да бъде наранено и, във всеки следващ момент, може да бъде освободено от основата. Това ви  дава възможност винаги, когато решите, да промените рамката, паспартуто и целия краен ефект на гоблена. За постигане на оптимален резултат, гобленът трябва да е предварително изпран и изгладен.

Ако вече сте решили и желаете да ползвате нашите услуги, вашият гоблен трябва да бъде доставен до офиса ни в град Варна. Изберете опция "опъване на гоблен" в калкулатора на рамки когато поръчвате рамка и наш служител ще се свърже с вас, за да уточните удобния за Вас начин на транспортиране.

Вие можете да донесете гоблена лично или да го изпратите за наша сметка по куриерска фирма "Спиди" на адрес  Варна офис на Спиди в Западна Промишлена Зона до поискване. В този случай, моля, уведомете куриера, че пратката е по договор на Рамките.бг. Ако желаете, можете да застраховате пратката, като за стойност на застрахователната премия посочите желаната цена на гоблена.

Тук можете да сметнете цената на рамката към калкулатора на рамки

 


Всички права запазени: www.ramkite.bg